Oyların Tamamını Alan İhsan Köse, Yeniden Başkan Seçildi

Tavşancıl Amatör Balıkçılar Derneği 8. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Oyların tamamını alarak yeniden Dernek Başkanı seçilen İhsan Köse ve Yönetimi, güven tazeledi.

Tavşancıl Amatör Balıkçılar Derneği’nin 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Genel Kurul Toplantısı’na Dilovası Belediyesi eski Başkanı Musa Kahraman da katıldı.

Tavşancıl Amatör Balıkçılar Derneği’nin Dernek Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

25 yıllık geçmişe sahip olan Dernek, balıkçılık sektörünün en etkili temsilcilerinden biri olma özelliğini taşıyor.

Güven tazeleyerek yeniden Başkan seçilen İhsan Köse, yönetime ve üyelere yeniden bu göreve layık gördüklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan İhsan Köse kadrosunda genç ve dinamik isimlerle birlikte tecrübeli isimlere de yer vererek farklı bir hava yaracaklarını, balıkçılığın yaygınlaşması, disiplin içerisinde amatör balıkçılıkta Tavşancıl Amatör Balıkçılar Derneği’nin ismini takip edilen ve örnek alınan bir dernek vizyonuna kavuşturmayı öncelikli hedefleri arasında gösterdi. 

Başkan İhsan Köse " Çevre ve doğa bilinci içerisinde sürdürülebilir balıkçılık yapılması ve olta balıkçılığının gelişmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ülkemizde her geçen gün yaygın hale gelen balık avcılığına katkıda bulunmak, yasa dışı balık avcılığı yapanlarla mücadele etmek için sahalarda olacağız. Olağan Genel Kurulumuza üyelerimizin talebi yoğundu, ilgilerinden dolayı teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Başkan İhsan Köse, sözlerini bitirmeden önce Dilovası’nın çok sevilen ve sayılan ismi Yusuf Turhan’a ayrı parantez açtı. Başkan İhsan Köse, Tavşancıl Amatör Balıkçılar Derneği’ne büyük katkıda bulunan ve büyük emek sarf eden Yusuf Turhan’ı öve öve bitiremedi.

Bu iltifatlar karşısında söz alan Yusuf Turhan, Başkan İhsan Köse’nin yönetiminde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, birlikte daha güzel işlere imza atacağını söyledi ve görevini en iyi şekilde yapmaya devam edeceğini söyleyen Yusuf Turhan, Başkan İhsan Köse'ye övgülerinden dolayı teşekkür etti.

Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER
1-) İHSAN KÖSE
2-) HALİM GÜN
3-) YUSUF TURHAN
4-) ARMAĞAN BOZKURT
5-) İBRAHİM KOÇ
6-) T. BAHADIR EROL
7-) MUSTAFA AKIN

YEDEK ÜYELER
1-) AYDIN GACAR
2-) M. NURİ BİÇER
3-) RASİM KELEŞ
4-) ÖMÜR SEKMAN
5-) TURAN ALTINTAŞ
6-) AHMET ÖNER
7-) BEKİR BENGİ

DENETLEME KURULU ASİL ÜYELER
1-) UĞUR OKTAY
2-) TAMER OKAN
3-) BERTAN ŞEN

DENETLEME KURULU YEDEK  ÜYELER
1-) RAMAZAN DAMAR
2-) RECAİ ÖZDEMİR
3-) MUHAMMET İNAL